Boekpresentatie op 9 september in IJmuider Zee- en Havenmuseum

De zee flirt, de zee eist

metabison

Er zijn heel wat mensen waarbij je wenst dat ze wat minder eigenwijs zijn. Sommigen zijn het echter op zo’n manier dat het juist leuk is. Meta Bison is zo’n persoon. Met een voor haar leeftijd opvallend onbevangen blik stapt ze op dingen af die haar interesseren en schrijft ze daar makkelijk lezende boekjes over.

Het leven van zeevarenden valt ook onder haar oprechte belangstelling. Ze heeft er met 20 gesproken en zag als rode draad dat ‘de zee flirt en de zee eist’. Ondanks dat er al heel wat geschreven is over het varen staan er in het boek interessante weetjes. Het is inspirerend om te lezen hoe iemand met een open houding de verhalen van zeemannen lichtvoetig verwoordt. Fantasievolle illustraties completeren het geheel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lezers die op zoek zijn naar een cadeautje voor de feestdagen of zichzelf 128 pagina’s lees- en kijkplezier gunnen, zijn van harte aanbevolen mevrouw Bison op te bellen (0251 226735). Tegen de kostprijs van 25 EUR wordt het boekje toegestuurd.

Geïnteresseerden zijn ook van harte welkom om op 9 september naar het Zee- en Havenmuseum in IJmuiden te komen. Om 15.00 uur wordt daar het boekje feestelijk gepresenteerd in de kantine. Uiteraard is het bijwonen van deze presentatie uitstekend te combineren met een bezoek aan het museum!

IJmuider Zee- en Havenmuseum ‘de Visserijschool’
Havenkade 55, 1973 AK, IJmuiden
www.zeehavenmuseum.nl