De Zeevarendencentrale probeert met het tijdschrift Diepgang interesse op te wekken voor levensbeschouwelijke thema’s. Laagdrempelig en tegelijkertijd met diepgang komen vragen bij het leven aan boord en thuis aan de orde. Gezamenlijk met de in de waterbouw actieve Stichting Pastoraat Werkers Overzee worden vier keer per jaar 2000 exemplaren verspreid over koopvaardij- diepzeevisserij- en baggerschepen. Ook naar centra voor zeevarenden, op projecten in uitvoering op het gebied van infrastructuur en door abonnementen wordt het blad gedistribueerd.

Een individueel abonnement op Diepgang is mogelijk door voor minimaal € 25,00 per jaar donateur te worden van de Nederlandse Zeevarendencentrale, Stationsstraat 112 3881 AG Putten. De bankgegevens zijn NL72 INGB 0000 1440 30 t.n.v. Nederlandse Zeevarendencentrale.

U kunt zich aanmelden per post, door een bericht te sturen naar contact@zeevarendencentrale.nl of door gebruik te maken van het contactformulier. U kunt zich zo ook aanmelden om Diepgang als PDF per email te ontvangen.

Ook is het kwartaalblad te lezen door te klikken op de afbeeldingen van de omslagen die hieronder afgebeeld zijn.