The Bridge zoekt vrijwilligers

International Seafarers’ Centre The Bridge zoekt vrijwilligers

Op 7 oktober is in Oostvoorne zeemansclub ’The Bridge’ geopend. Bijzonder is dat de club is gevestigd in het culturele centrum. Dit heeft als voordeel dat zeevarenden ook gebruik kunnen maken van de nabij gelegen supermarkt of gewoon een ommetje kunnen maken in het fraaie dorp.

Na sluiting van de zeemanshuizen de Beer, de Heijplaat en het pand aan de Willemskade is het verheugend dat het centrum van de Flying Angels in Schiedam niet meer de enige plek is in Rotterdam waar men tegen geringe kosten kan ontspannen. Niet voor niks waren wethouder Blok, havenmeester de Vries en de voorzitter van de Nederlandse Zeemanscentrale, dhr. Kapteyn, dan ook bij de opening aanwezig.

Manager Edwin van Os heeft inmiddels voldoende vrijwilligers gevonden om 3 avonden per week het gezellige centrum te bemensen en met een busje de schepelingen te halen en brengen. Hij hoopt dat het snel 7 avonden worden. Zeevarenden hebben de eerste weken al in grote getale van de voorziening gebruik gemaakt. Wie een avond in de week van 16:00 – 22:00 zou willen helpen kan zich melden door 06 3227 4725 te bellen.  Dit nummer kan natuurlijk ook gebeld worden door zeevarenden die met hun schip in de buurt van Oostvoorne zijn.